Advies
Advies

Heeft u of een van uw collega’s vragen hoe om te gaan met specifiek gedrag van een kind/jongere? Ouder en kind praktijk samen onszelf biedt individuele coaching aan. Na een observatie zal er in een gesprek verschillende handelingsadviezen besproken worden passend bij de hulpvraag en werksetting. Deze worden vastgelegd in een verslag.

Daarnaast biedt ouder en kind praktijk Samen onszelf specifiek voor de (pleeg)ouder(s)/gast ouders binnen uw organisatie lezingen en workshops aan waarbij ingegaan wordt op pedagogische thema’s. Hierbij is te denken aan, inloop middagen, thema ochtenden, koffie ochtenden etc.

Interesse in een lezing of workshop? Stuur een mail en ik zal geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u doornemen.

"Thuis vraagt hij erom wanneer Desiree weer met hem komt tekenen!"

Desiree heeft met mijn zoon een aantal gesprekken gehad aan de hand van Teken je gesprek. Hij mocht alles benoemen wat er in zijn hoofd zat. En welke kleur het voor hem had. Hij was na het gesprek een stuk rustiger en kon beter benoemen naar mij wat er aan de hand was. Thuis vraagt hij erom wanneer Desiree weer met hem komt tekenen. - Rianne (moeder Luka)

Luka 13 jaar: "Het was ook heel leuk en gezellig! "

"Ik vond de gesprekken met Desiree heel fijn en ik heb er veel aan gehad. Ik kon mijzelf goed kwijt bij haar en mijn hoofd zat er minder vol van. Dit vind ik heel fijn, het geeft mij een rustig gevoel en daardoor voel ik me fijner. Ik merk dat het daardoor beter gaat thuis en op school. En het was ook heel leuk en gezellig! - Luka ( 13 jaar)

Ambulant begeleider: "Een feestje voor mij"

Voor iedereen die met leerlingen werkt is de cursus Teken je gesprek aan te bevelen! Door de ervaring en adequate hulp van Desiree werd het een overdracht van kennis die gelijk toegepast kan worden. - Ragnhild Hartman (AB)

Orthopedagoog: "Veel nieuwe inzichten gekregen, praktisch met fijne, helpende tips van Desiree"

Leuke leerzame cursus waar ik veel nieuwe inzichten door heb gekregen. Leuk om er direct zelf mee aan de slag te kunnen. En de enthousiaste trainer maakt het geheel af! - Kathy Bonsen - Orthopedagoog