Wie ben ik
Wie ben ik
Wie ben ik

Een optimistische, oplossingsgerichte, nieuwsgierige pedagoog, coach en trainer.

Zolang ik mij kan herinneren hield ik als kind al een boekje bij over gedrag wat ik zoal voorbij zag komen. Op televisie, op het schoolplein, de ouders van vriendjes en vriendinnetjes. Het fascineerde mij als kind al dat we allemaal zo verschillend zijn. En die fascinatie heb ik nog, de uitdaging heb ik altijd gezocht in mijn oprechte nieuwsgierigheid naar de ander. Wat maakt dat je doet, wat je doet? Ik geloof in de positieve intentie van gedrag. Door mijn neutrale en open houding naar de mensen om mij heen heb ik veel over gedrag mogen leren. De oprechte gesprekken die ik veelal voer zijn gebaseerd op tijd en volledige aandacht voor de ander. De ander echt willen zien vanuit een neutraal perspectief en de ander laten zijn wie die is, maakt mijn werk zo waardevol.

Ik nodig je uit om samen met mij jezelf te zijn en zo tot mooie inzichten en oplossingen te komen.

"Thuis vraagt hij erom wanneer Desiree weer met hem komt tekenen!"

Desiree heeft met mijn zoon een aantal gesprekken gehad aan de hand van Teken je gesprek. Hij mocht alles benoemen wat er in zijn hoofd zat. En welke kleur het voor hem had. Hij was na het gesprek een stuk rustiger en kon beter benoemen naar mij wat er aan de hand was. Thuis vraagt hij erom wanneer Desiree weer met hem komt tekenen. - Rianne (moeder Luka)

Luka 13 jaar: "Het was ook heel leuk en gezellig! "

"Ik vond de gesprekken met Desiree heel fijn en ik heb er veel aan gehad. Ik kon mijzelf goed kwijt bij haar en mijn hoofd zat er minder vol van. Dit vind ik heel fijn, het geeft mij een rustig gevoel en daardoor voel ik me fijner. Ik merk dat het daardoor beter gaat thuis en op school. En het was ook heel leuk en gezellig! - Luka ( 13 jaar)

Ambulant begeleider: "Een feestje voor mij"

Voor iedereen die met leerlingen werkt is de cursus Teken je gesprek aan te bevelen! Door de ervaring en adequate hulp van Desiree werd het een overdracht van kennis die gelijk toegepast kan worden. - Ragnhild Hartman (AB)

Orthopedagoog: "Veel nieuwe inzichten gekregen, praktisch met fijne, helpende tips van Desiree"

Leuke leerzame cursus waar ik veel nieuwe inzichten door heb gekregen. Leuk om er direct zelf mee aan de slag te kunnen. En de enthousiaste trainer maakt het geheel af! - Kathy Bonsen - Orthopedagoog

Ja, ik wil meer weten over wat jij voor mij/ons kan betekenen.

Heb je een vraag of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? Stuur je contactgegevens (naam, telefoonnummer en vraag) door naar info@ouderkindpraktijksamenonszelf.nl en ik nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contact opnemen